2121073194 6994390780 Αγίου Όρους 31 - Αθήνα omarkano23456@gmail.com
hero image
 
 
 
Omar | Βοτανικός Αττική
Μεταλλικές - Ανοξείδωτες Κατασκευές

Η εταιρεία μας παρέχει μια σειρά από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις των πελατών μας. Ανάμεσα στις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβάνονται οι ανοξείδωτες κατασκευές, οι ψυκτικοί θάλαμοι, οι φυσούνες, οι ράμπες, οι πόρτες Flip Flop, οι λωροδοκουρτίνες, τα πατάρια και τα κάγκελα ασφαλείας.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι εξίσου σημαντική για εμάς και γι' αυτό παρέχουμε άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε κάθε αίτημα ή ανάγκη που ενδέχεται να προκύψει. Πάντα προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιλύσουμε άμεσα κάθε πρόβλημα που ενδέχεται να προκύψει.

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξέλιξη και την καινοτομία, με στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του κλάδου.

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας, πάντα στο πλαίσιο συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Έχουμε εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό για να διασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.
 
  Ανοιξείδωτες Κατασκευές
  Ψυκτικοί Θάλαμοι
  Φυσούνες
  Ράμπες
  Πόρτες Flip Flop
  Λωροδοκουρτίνες
  Πατάρια
  Κάγκελα Ασφαλείας
  Αίθρια
  Ασφάλειες παραθύρων
  Γκαραζόπορτες
  Ικριώματα
  Μεταλλικά έπιπλα
  Μεταλλικά κτίρια και κατοικίες
  Μεταλλικά ράφια
  Μεταλλικές σχάρες
  Πέργκολες
​​​​​​​  Πόρτες 
​​​​​​​  Ρολά  
​​​​​​​  Υπόστεγα
 
 
 
 
 
 

 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

omarkano23456@gmail.com
 
 

 2121073194 - 6994390780
 
 

Αγίου Όρους 31 - Αθήνα